Gratis sneltest voor medewerkers met Corona-klachten

Blog

Of je nu vanuit huis werkt of vanaf kantoor: een potentiële coronabesmetting onder medewerkers heeft vervelende gevolgen voor medewerkers en bedrijven. Het ontregelt, heeft invloed op de werkdruk en maakt onzeker. Je wilt daarom het liefst zo snel mogelijk weten of een medewerker met klachten daadwerkelijk besmet is. Met de sneltesten van Coronatest Baarn kan dat. Ieder bedrijf kan zijn of haar medewerkers met klachten hier gratis laten testen.

Hoe werkt het?

Aanmelden voor de gratis service van Coronatest Baarn kan via https://www.coronatestbaarn.nl/bedrijven. Op deze website registreer je je bedrijf, waarna je een persoonlijke bedrijfscode in je mailbox ontvangt. Hierna kun je via de site van Coronatest Baarn zelf een datum en tijdslot vastleggen. Wanneer jouw medewerker zich aanmeldt en deze bedrijfscode invult, is de test gratis.

Belangrijk! Dit kan alleen als een medewerker klachten heeft of een melding via de Corona-app heeft ontvangen!

Na het afnemen van de sneltest ontvangen medewerkers binnen 15 minuten de uitslag op het emailadres waarmee ze zich hebben aangemeld. Bij een positieve test worden ze gebeld door het team van Coronatest Baarn. De sneltesten worden afgenomen op de Baarsche Dijk 3 in Baarn, vlakbij de snelweg.

Niet in Baarn gevestigd?

Is jouw bedrijf niet in (omgeving) Baarn gevestigd? Ook in Heemstede, Waalwijk, Amsterdam, Elburg, Echt en Den Haag kunnen medewerkers zich gratis laten testen. Kijk voor meer informatie op: https://gratis-sneltesten.nl

Partner

Coronatest Baarn is een van de partners van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en is bevoegd om sneltesten uit te voeren. De mogelijkheid om medewerkers gratis te laten testen is er voor ieder bedrijf in Baarn en omstreken. We raden je aan om jouw bedrijf alvast te registreren, zo kun je – in het geval van een mogelijk besmetting op de werkvloer – snel overgaan tot testen.

Heb je vragen over deze service of over hoe je het beste met coronabesmettingen op de werkvloer om kunt gaan? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Gratis e-book

Download ons e-book

Burn-outs: zo voorkom en herken je dreigend verzuim