Vacature Casemanager Arbodienst

Blog

Hou je ervan dat alles goed geregeld is? Vind je het leuk om op een flexibele en dynamische manier zaken aan te pakken? En werk je graag in een team dat de ambitie heeft om te groeien?

Snap je bovendien de uitdagingen van het MKB als het gaat om verzuim en preventie? Én wil je ondernemers hierover graag adviseren? Vind je het leuk om persoonlijk contact te onderhouden met jouw klanten?

Dan is onze functie ‘Casemanager’ echt iets voor jou!

Vacature Casemanager Arbodienst

Laat zien wat je kan als casemanager

Als casemanager sta jij in directe lijn met onze klanten en fungeer jij als vast aanspreekpunt voor alle partijen. Jij begeleidt ondernemers en hun medewerkers om verzuim te beperken en om ze te helpen als het toch eens gebeurt. Met een positieve houding kijk jij naar wat er wél mogelijk is.

Even praktisch op een rijtje:

  • Met jouw heldere adviezen help jij zowel de werkgever als de medewerker verder.
  • Je kan verantwoordelijkheid dragen en nemen.
  • Je staat dicht bij de klant en weet precies wat zij nodig hebben.
  • 32 tot 40 uur per week
  • Per 1 januari 2023

Wij zijn Arboz

Medewerkers zijn in veel bedrijven het grootste kapitaal. Daarom helpen wij ondernemers bij de preventie van verzuim én begeleiden werknemers bij de re-integratie. Verzuimsituaties geven al genoeg gedoe, dus wij pakken het praktisch aan. We houden de lijnen kort en denken altijd proactief. Wat is er wél mogelijk?

Vanuit ons nieuwe kantoor in Baarn helpen wij mkb-ondernemers. Niet geheel onbelangrijk: ons kantoor is goed bereikbaar! Gelegen vlak bij de A1 dus met de auto ben je zo bij ons. Liever met het openbaar vervoer? Neem de trein naar station Baarn en stap vanaf daar op een OV-fiets of in de bus.

Wat neem je mee?

Als casemanager durf jij verantwoordelijkheid te nemen. Wij zijn ambitieus en pakken de zaken aan op onze eigen manier. Doe jij dat ook?

  • Ervaring in verzuimbegeleiding en preventie
  • Een hbo-diploma
  • Affiniteit met HR en coaching
  • Kennis over de Wet verbetering poortwachter

Dit krijg je ervoor terug

Voor wat, hoort wat. Dus als jij lekker bezig bent, dan krijg je daar natuurlijk wat voor terug. Zo kun je rekenen op een marktconform salaris en een warme ontvangst in ons team.

Wil je graag meer informatie over deze vacature? Dat kan. Wij staan je graag te woord via 06-23123837 of r.bolwerk@arboz.nl.

Gratis e-book

Download ons e-book

Burn-outs: zo voorkom en herken je dreigend verzuim