Check je verzuimbeleid met een gratis second opinion

Ja, dat wil ik!

Een succesvol bedrijf vraagt om gezonde en gelukkige medewerkers. Dus verzuim wil je natuurlijk met man en macht voorkomen. En als iemand dan tóch uitvalt, houd je het re-integratietraject het liefst zo kort en verantwoord mogelijk. Toch? Precies daarom legde je intern waarschijnlijk allerlei afspraken vast.

Maar hoe volledig is dat verzuimbeleid? Is écht overal aan gedacht? En werkt het ook in de praktijk? Kies voor zekerheid. Voor jouw bedrijf én je mensen. Laat je verzuimbeleid door onze experts checken met een gratis second opinion!

Verzuim voorkomen

Als werkgever ben je verplicht een verzuimbeleid te hebben dat bijdraagt aan de veiligheid en gezondheid van je medewerkers. Maar je moet het vooral wíllen toepassen. Met goed beleid kun je verzuim soms zelfs voorkomen. En dat bespaart jou niet alleen een hoop kosten, het voorkomt ook extra werkdruk of stress binnen jouw team. Een verzuimbeleid op orde kent alleen maar winnaars.

Checklist verzuimbeleid

Maar dan moet het beleid wel goed in elkaar steken. Dus speciaal voor jou ontwikkelden we een uitgebreide checklist. Hierin staat álles wat je binnen jouw bedrijf op orde moet hebben rondom verzuim.

Dit is slechts een greep uit alle onderdelen waaraan een effectief verzuimbeleid moet voldoen. We vullen graag de volledige checklist met je in én geven tegelijkertijd concrete tips waarmee jij direct aan de slag kunt.

Gratis Gesprek

Verzuim- adviesgesprek

Dus wil jij zeker weten dat jouw verzuimbeleid helemaal op orde is? Laten we de checklist dan samen doorlopen! Plan geheel gratis én vrijblijvend een verzuimadvies-gesprek met ons in.