Zo helpen we jou met coaching en begeleiding

Zorgeloos vooruit

Als organisatie heb je een zorgplicht naar medewerkers. Sommige collega’s hebben op specifieke vlakken wat extra ondersteuning nodig om ervoor te zorgen dat zij gelukkig en gezond kunnen blijven werken. Hiervoor hebben we diverse programma’s opgesteld, die de medewerker op een laagdrempelige manier een steuntje in de rug bieden.

Fysiek

Fysieke gezondheid speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van verzuim. Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers een bewuste lifestyle creëren waardoor zij duurzaam inzetbaar zijnIn sommige gevallen gaat het al om concrete vraagstukken rondom overgewicht, leeftijd, roken of lichaamsbeweging, maar we werken ook preventief aan de fysieke gesteldheid van medewerkers. Hiervoor hebben we diverse gezondheidsprogramma’s en gaan we graag in gesprek met medewerkers.

Psychisch

Naast fysieke gesteldheid, is ook mentale gezondheid belangrijk voor de vitaliteit van medewerkers. Er zijn diverse manieren om hierin als werkgever een bijdrage aan te leveren. Om hierbij te ondersteunen kunnen we aan de slag met stresscoachinggerichte programma’s bij een burn-out en andere manieren om ervoor te zorgen dat de medewerker zich goed voelt en blijft voelen. Ook hebben we de mogelijkheid om een rouwcoach in te schakelen, om medewerkers te helpen bij het verwerken van verlies. 

Werk & thuis

Op kantoor kan alles goed geregeld zijn, maar elke medewerker wordt ook beïnvloed door de thuissituatie. De balans tussen werk en privé vormt hierin natuurlijk een belangrijke factor, maar ook de verkeerde inrichting van de thuiswerkplek kan op den duur zorgen voor verzuim. Daarom kijken we graag samen naar de mogelijke risico’s en begeleiden we, met behulp van deskundigen, jouw medewerker naar een prettige situatie thuis en de juiste balans met het werk.

Al vanaf 29,50 per medewerker per jaar!
Gratis e-book

Download ons e-book

Burn-outs: zo voorkom en herken je dreigend verzuim