Zo helpen we jou met keuringen en juridisch HR-advies

Zorgeloos vooruit

Elke functie vraagt specifieke mentale en fysieke capaciteiten van medewerkers. Het is daarom zaak om periodiek te controleren of collega’s hieraan nog voldoen. Dit proces nemen we graag voor je uit handen, zodat je zeker weet dat medewerkers verantwoord aan de slag kunnen gaan.

Beroepskeuring

In sommige sectoren zijn periodieke bedrijfskeuringen onderdeel van de CAO en voor bepaalde beroepsgroepen is dit zelfs verplicht om het vak te blijven uitvoeren. Wij bieden hiervoor diverse beroepskeuringen.

Rijbewijskeuring

Wij werken samen met gecertificeerde partners om een rijbewijskeuring uit te voeren voor medewerkers die het rijbewijs willen verlengen of die het rijbewijs C1, C, D1 of D, eventueel met aanhanger (E) wil halen.

Juridisch HR-support

Heb je vragen over bijvoorbeeld specifieke contractbepalingen, je rechten en plichten als werkgever of zaken rondom aansprakelijkheid? We adviseren je graag bij arbeidsgerelateerde juridische vragen en kunnen hierin snel schakelen.

Al vanaf 29,50 per medewerker per jaar!

Mediation

Juist door met elkaar in gesprek te gaan met een onafhankelijk persoon, wordt een conflict vaak voorkomen. We begeleiden beide partijen om met elkaar in gesprek te blijven en samen tot een goede oplossing te komen.

Gratis e-book

Download ons e-book

Burn-outs: zo voorkom en herken je dreigend verzuim