Medewerker

Waarschijnlijk heeft je leidinggevende je naar ons doorverwezen. Omdat je op dit moment minder goed in je vel zit. Om wat voor reden dan ook. Het maakt niet uit wat je vraag is of wat er speelt: wij helpen je weer beter te voelen. Wij zijn er voor jou.

Dit mag je van ons verwachten

Kom je bij ons terecht? Dan heb je altijd contact met een persoonlijke casemanager. Alles wat je bespreekt, is vertrouwelijk. We informeren je werkgever alleen over wat je nog wel en niet meer kunt, hoelang je herstel waarschijnlijk duurt en of extra activiteiten nodig zijn om dit te bespoedigen.

Jouw herstel is voor ons het belangrijkst. Hiervoor bieden we concrete handvatten en deskundig advies. Van de juiste personen. Die op een prettige manier met je werken. Samen bekijken we wat voor jou het best werkt en wat je aankunt. Zonder de verbinding met je werkgever te verliezen. Uiteindelijk hebben we één gezamenlijk doel: dat jij je weer fit en vitaal voelt.

Dit is wat je alvast moet weten

Afhankelijk van waar je tegenaan loopt, brengen we je in contact met de juiste specialist. Ervaar je financiële stress? Dan kun je via ons terecht bij een budgetcoach. Of speelt er iets totaal anders, zoals rouw? Ook die experts zitten in ons netwerk. Wie je spreekt en hoeveel afspraken nodig zijn, is situatieafhankelijk en gebeurt altijd in goed overleg.

De kans is groot dat je eerst een bedrijfsarts bezoekt. Hiervoor hoef je niet per se ziek te zijn. Wij zorgen dat je binnen twee weken bij iemand terechtkunt. Zodat je zo vroeg mogelijk de juiste hulp krijgt. Denk vóór de afspraak alvast na in hoeverre je in staat bent om te werken en welke alternatieve taken je kunt uitvoeren. De bedrijfsarts analyseert jouw situatie en adviseert over je herstel. Dit advies is leidend voor jou, ons en je leidinggevende.

Je staat er niet alleen voor

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen:

Je kunt altijd bij ons terecht!