Samenwerking Oppepper

Klantcase //

Heb jij groeiambities met jouw organisatie maar heb je niet voldoende capaciteit – in uren of kennis – als het gaat om marketing? Dan biedt marketingbureau Oppepper de uitkomst! “Vanuit een duidelijke merk- en marketingstrategie zijn wij voor een vast bedrag per maand de vaste marketingafdeling van B2B-organisaties. We brengen energie, beweging én resultaat”, vertelt mede-eigenaar Maya Noordam.  

Hoe onze bijzondere samenwerking met Oppepper tot stand kwam? En wat wij precies voor elkaar betekenen? Je ontdekt het in dit interview.  

Bijzondere band

Oppepper is niet zomaar een klant van ons. Wij zijn namelijk óók klant bij hen! Hoe dit zo kwam? Maya vertelt: “Renée en Sandra wilden de uitstraling van Arboz weer laten aansluiten bij wie ze écht zijn. Daarom namen ze contact met mij op. Oppepper bestond toen nog uit een kleiner team van vijf medewerkers, zonder arbodienst. Ik wist namelijk helemaal niet dat dat moest. 

Het verhaal van Arboz sprak mij direct aan. Want bij een arbodienst denk je toch vaak aan een groot, traditioneel en afstandelijk bedrijf. Waar complexe, tijdrovende processen de overhand hebben, in plaats van het zoeken naar een oplossing voor werkgever en werknemer. Bij Arboz is juist het tegenovergestelde, daar staan de mensen centraal. Dat past bij ons! Sindsdien zijn we dus elkaars klant.”  

Eigen visie op ondernemen

Al haar hele werkzame leven, werkt Maya in de marketing. “Ik krijg er echt energie van om ondernemende mensen te helpen om hun doelen te bereiken. Met die gedachte ben ik, samen met mijn compagnon, Oppepper begonnen. We hebben ons team uitgebreid met collega’s die dezelfde energie, creativiteit en drive hebben. Echte Oppeppers, zoals we dat noemen. 

Tegelijkertijd wilden we een plek creëren waar juist deze Oppeppers een fijne werkplaats hebben. Vol met vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. Samenwerken met gelijkgestemde mensen, ieder met hun specialisme, die elkaar en klanten verder brengen”, vertelt ze.  

Verzuim voorkomen is beter dan genezen

Met Oppepper doet Maya dus veel moeite om zowel klanten, mkb-ondernemers, én werknemers verder te helpen. “Maar hoe hard je ook je best doet als organisatie, er kunnen natuurlijk altijd omstandigheden zijn waardoor het even niet zo lekker gaat met iemand. Dan is het belangrijk om iemand goed te begeleiden. Daarbij helpt Arboz ons. 

Iedere twee weken overleg ik met Renée. We bespreken de lopende dossiers, medewerkers waarmee het slechter of juist beter gaat en dingen waar we tegenaan lopen. Maar het liefst zorgen we er natuurlijk voor dat het niet tot verzuim komt, door collega’s te ondersteunen bij de zaken waar ze tegenaan lopen.” 

Betrokken arbodienst 

“Het fijne aan Arboz is dat ze ons bedrijf écht kennen”, vertelt Maya. “Ze weten wat voor een soort bedrijf wij zijn, hoe het er hieraan toegaat. Daardoor begrijpen ze een case direct, kunnen ze deze goed beoordelen en denken ze concreet mee over de beste aanpak. Ze geven mij daarin vaak advies, want ik weet ook niet altijd wat ik moet doen. Moet je contact opnemen met een verzuimde werknemer, of juist niet? Vragen stellen, of niet? Renée is daarin erg betrokken en geeft goede adviezen waar ik veel aan heb.” 

Voor de werkgever én -nemer

Maar dat is niet de enige reden waarom Maya blij met ons is. Ze vertelt: “Arboz is er voor de werkgever én de werknemer. Dat voelt voor mij heel goed. Daarnaast zijn ze flexibel en dynamisch. Ik hoor vaak van andere ondernemers dat zij weken wachten op een afspraak met een bedrijfsarts, of dat ze tien keer moeten bellen voordat ze hun casemanager te pakken krijgen. Dat is toch niet normaal? Arboz is hierin heel anders: zij zijn altijd bereikbaar, denken graag met je mee en zijn óók nog eens gezellig, haha.”  

Kom eens kennismaken

Ben jij die grote, trage, stoffige arbodiensten ook zo zat? En ervaar jij graag hoe het is om klant te zijn bij Arboz? Kom dan eens langs voor een kop koffie op ons kantoor in Baarn. Tijdens deze eerste kennismaking vertellen we je alles over onze werkwijze en onze diensten. Neem nu contact met ons op!

Gratis e-book

Download ons e-book

Burn-outs: zo voorkom en herken je dreigend verzuim